Struikeltje bij de 1000 dichters van ILFU

Mijn vader begon maar dat was knetter HARD en ik zat daar maar onder dat witte laken. Mijn oren deden pijn, terwijl mijn vader daar met zijn rug naar mij toe zijn gedichtje stond op te zeggen. Ik begon te sissen, “stooopp!” maar hij ging gewoon door. Help, mijn oren!!!

Ik kon niet vertellen of het publiek dat ook vond of het hun geen zier boeide.

Spoken Word ging net als altijd! Hahaha, perfect! Goed. (Mickey mouse lachje)
Ik stond onder dat laken weer de macarena te dansen. En wat zag ik van het publiek? Niks! Ik zat daar te ploeperen met dat laken over mijn gezicht.

Bij menens… Ik weet niet of jullie dat wisten maar ik vond het zo saai en bij Struikeltje – mag dat niet! Dus tijdens het oefenen ging ik (waarom niet) als een gestoorde gek heen en weer rennen en wapperen met mijn armen, achter die hele serieuze vader.

Fruit ging goed, want ik kan het al in mijn hoofd, haha! (Mickey mouse lachje) Best dramatisch, het lijkt verdorie wel toneel! Of misschien ben ík nu dramatisch en is het helemaal niet dramatisch… wacht…

en dan… oud en gammel bootje. Ik weet niet of jullie het zagen of dat het jullie geen zier kon schelen, maar we maakten een paar foutjes en ach, dat doet er niet toe. Of ben ik nu weer dramatisch en zaten er geen fouten in. Nou, perfect kan niet en dat is juist goed!

Shikolof en Radumantan! God ik weet niet hoe ik die namen moet spellen Schikolof? Schi, Shi, Shikool? Ach wat boeit het! Nou ik weet niet of jullie het verhaal snapten of dat het jullie weer geen r**t boeide, maar even voor de duidelijkheid: het toernooi ging over uienpellen.

Perziken, daar heb ik niet veel over te zegen. Nou ja, het enige wat ik deed was op de grond treurig zitten wachten. Mij boeide wat mijn vader zei in ieder geval geen mallemoer en ik heb dus geen idee of hij fouten maakten, maar jullie misschien wel.

DE HIP HOP KOALA! Ik denk dat wij ineens de publiek in één klap op z’n kop hadden gezet en dat ze dachten “Wat is dit? Ik was hier voor poëzie! Niet voor een gekke vent en een stuiterende smurf die samen harige nederhop kwamen brengen?!” Nou.. ik hoop dat niet iedereen dat dacht.

Een tip voor mezelf is om tijdens zo’n optreden wakker te blijven, zo van: meer bewegen want als ik die video terug zie zit ik daar als een zak hooi! Het rappen ging niet al te goed en die viool hoorde je nauwelijks en weer weet ik niet of het publiek dat ook vond of dat ze liever gestoorde lama’s zaten te vlooien. Nou tot dan! Groeten!

Miru choi

Geef een reactie

%d